Κυριακή, Ιουνίου 17, 2007

Beastie Boys

Σπάνια πηγαίνω σε συναυλίες. Για διάφορους λόγους, όπως ότι «γέρασα», δεν είμαι πλέον 20 ετών για να παθιάζομαι με συγκροτήματα, ότι θεωρώ το κόστος υπερβολικό, 60 ευρώ για μία συναυλία είναι πολλά.

Χθες βρήκα και άλλους λόγους για να μην πηγαίνω. Χθες ήμουνα ένας από τους «τυχερούς» που πήγανε στην Ejekt Festival με τους Beastie Boys, Madness, Underworld, και από τους βλάκες που πλήρωσαν 60 ευρώ.

Η συναυλία έγινε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του baseball στο Ελληνικό. Καθώς πήγαινα προς την είσοδο παρατήρησα πως το βοηθητικό γήπεδο ποτιζότανε. Για ποιο λόγο, δεν ξέρω.

Κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ο μεγάλος αριθμός από σεκιουριτάδες. Όλοι τους ήταν γομάρια, λεπτομέρεια που στην συνέχεια έχει σημασία.

Είχα μαζί μου ένα μπουκάλι νερό και στον πρώτο έλεγχο μου ζήτησαν για λόγους ασφαλείας να βγάλω το καπάκι μην το πετάξω στη σκηνή. Δέχτηκα χωρίς αντίρρηση. Αμέσως μετά τον έλεγχο μπήκαμε σε ένα διάδρομο ο οποίος ήταν γεμάτος πέτρες... Ευτυχώς μου είχαν αφαιρέσει το καπάκι από το μπουκάλι.

Στον δεύτερο έλεγχο με ρώτησαν αν είχα μαζί μου φωτογραφική μηχανή. Παραδόξως δεν είχα, αλλά είχε ένας φίλος από την παρέα. Του είπαν να την αφήσει σε ένα ειδικό χώρο και να την πάρει μετά τη συναυλία. Μετά από μία μικρή συζήτηση αποφασίσαμε να μην την αφήσει εκεί. Ευτυχώς (θα καταλάβετε στη συνέχεια).

Ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσει στις συναυλίες, τουλάχιστον στις μεγάλες, είναι οι VIP θέσεις. VIP θέσεις σε συναυλία Beastie Boys; Συγνώμη αλλά δεν πηγαίνουμε στη Γαρμπή. Ένα άλλο που δεν μου αρέσει είναι η εμπορευματοποίηση και καθολική παρουσία των χορηγών, η υπερβολή είναι τέτοια που δεν καταλαβαίνω αν πηγαίνω σε συναυλία ή σε εκδήλωση της Heineken.

Η συναυλία κυλούσε κανονικά. Κατά τις 11 και 20 όταν στην σκηνή ήταν οι Beastie Boys και δεν είχαν συμπληρώσει ούτε μία ώρα, έφυγαν. Για την ακρίβεια δύο από τα μέλη του συγκροτήματος είπαν κάτι στους υπόλοιπους, συζήτησαν με ένα τρίτο και έφυγαν από τη σκηνή στιγμιαία.

Οι θεατές μείναμε στο σκοτάδι και αναρωτιώμασταν τι έγινε. Δεν ήταν δυνατόν να τελείωσε η συναυλία τόσο νωρίς.

Κοιτάω πίσω, η εξέδρα των επισήμων ήταν άδεια και σκοτεινή. Πολύ παράξενο. Δεξιά και αριστερά της εξέδρας, έξω από τον χώρο της συναυλίας, έκαιγαν φωτιές. Δύο από τις κοπέλες της παρέας, που αρχικά καθόντουσαν πίσω, μας είπαν ότι έφυγαν γιατί είδαν επεισόδια, διάφορους με γκλομπ να σπάνε τις εγκαταστάσεις.

Μία από τις δύο εστίες.


Οι θεατές όμως παραμέναμε στη σκηνή, στο σκοτάδι και χωρίς καμία ενημέρωση.

Μετά από περίπου 5 λεπτά (και ενώ τα συνεργεία άδειαζαν τη σκηνή) μίλησε κάποιος από το μεγάφωνο και μας είπε πως ένα μέλος των Underworld τραυματίστηκε και ακυρώνεται η συναυλία. Σε αυτό το σημείο άναψαν και οι προβολείς.

Ένας φίλος είχε ακόμα πολλά κουπόνια για ποτά και αναρωτιώταν τι θα τα κάνει. Αποφασίσαμε να πάμε να πάρουμε μπύρες. Φτάνουμε στο μπαρ και εκεί είδαμε το εξής θέαμα: δεν υπήρχε κανένας από τους διοργανωτές και διάφοροι θεατές είχαν μπει στο μπαρ και πλιατσικολογούσαν. Μάλιστα πολλοί παρότριναν τους άλλους: «παιδιά μπήτε και πάρτε ότι θέλετε».

Ο κόσμος αποχωρεί καθώς "αδειάζεται" το bar...


Ευτυχώς μας είπαν να βγάλουμε τα καπάκια από τα μπουκάλια νερού.

Σε αυτό το σημείο από τα μεγάφωνα ακούστηκέ το εξής: «Παρακαλείστε να εκενώσετε τους χώρους όσο ποιο γρήγορα γίνεται». Οι φωτιές μαίνονταν ακόμα.

Πήγαμε να βρούμε τους άλλους και αποφασίσαμε να φύγουμε όπως έκαναν και οι περισσότεροι θεατές.

Πουθενά δεν υπήρχαν άνθρωποι από τους οργανωτές! Ούτε σεκιουριτάδες, ούτε πωλητές, είχαν εξαφανιστεί ακόμα και τα διαφημιστικά μπαλόνια. Παρόλο που υπήρχαν δύο εστίες φωτιάς δεν υπήρχε ούτε πυροσβεστική, ούτε αστυνομία.

Ευτυχώς μας είπαν να βγάλουμε τα καπάκια από τα μπουκάλια νερού.

Ο κόσμος έφευγε ήρεμα και δεν είχε πανικοβληθεί, γιατί αλλιώς...

Καθώς πλησιάζαμε στην έξοδο, είδαμε τη μία εστία φωτιάς. Κάποιοι είχαν πυρπολήσει μερικά αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα βρισκόντουσαν 20 μέτρα από το χώρο της συναυλίας. Μερικοί καημένοι υπάλληλοι μάζευαν όσο ποιο γρήγορα μπορούσαν τα διαφημιστικά σταντς.



Η έξοδος ήταν μπλοκαρισμένη από τον κόσμο που έφευγε, ευτυχώς ήρεμα, και για να φύγουμε αναγκαστήκαμε να περάσουμε δίπλα από τα φλεγόμενα αυτοκίνητα. Που και που ακουγόντουσαν μικρές εκρήξεις. Πολλοί είχαν μπει στο κτίριο και συνέχιζαν το πλιάτσικο. Φαίνεται πως αυτή είναι η κυβερνητική πολιτική εκμετάλευσης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ο χώρος για να αφήσουμε τις φωτογραφικές μηχανές και πολύτιμα αντικείμενα.


Το πλιάτσικο ήταν γενικευμένο, ακόμα και στους χώρους που μας είπανε να αφήσουμε τις φωτογραφικές μηχανές. Ευτυχώς μας είπαν να βγάλουμε τα καπάκια από τα μπουκάλια νερού.

Μία ώρα μετά το τέλος της συναυλίας ήρθε η πυροσβεστική. Η αστυνομία ακόμα να εμφανιστεί.

Μερικοί θερμόαιμοι αρχίσαν να πετάνε αντικείμενα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και την έκλεισαν με κάγκελα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκαν τα πρώτα ΜΑΤ. Μιάμιση ώρα μετά το τέλος της συναυλίας. Κοιτούσαν τα μικρο-επισόδεια στην Βουλιαγμένης και δεν έκαναν τίποτα. Μετά από 15 λεπτά μπήκαν στον χώρο της συναυλίας. Στο να βασανίζουν μετανάστες είναι πολύ καλοί, στην προστασία των πολιτών;

Αυτά έγιναν χθες βράδυ. Η οργή μου με τους διοργανωτές νομίζω πως είναι δικαιολογημένη. Είχαν εξαφανιστεί και είχαν αφήσει μερικές χιλιάδες κόσμο να τα βγάλει πέρα μόνος του. Χωρίς ενημέρωση, χωρίς πρόνοια να εκκενώσουν τον κόσμο, χωρίς, χωρίς, χωρίς.

Σήμερα ένας φίλος μου είπε πως διάβασε στο indymedia για τα χθεσινά επεισόδια. Μπήκα και εγώ από περιέργεια: prin apo mia ora sto Ellhiniko

Μία συζήτηση ανάμεσα σε κρετίνους που συγχαίρουν ο ένας τον άλλον επειδή λεϊλάτισαν το μπαρ.

Μπράβο φωστήρες, για μερικά ποτήρια μπύρας ο πολύδωρας κέρδισε και άλλη δημοτικότητα.

Οι διοργανωτές, που αυτοί έχουν την ευθύνη, έπαθαν τίποτα ή μόνο οι γνωστοί μαλακές που πλήρωσαν το εισητίριο;

27 σχόλια:

ioannisk είπε...

Φωτογραφίες θα ανεβάσω αύριο. Δεν είχα φωτογραφική μαζί μου και περιμένω να μου τις στείλουν.

doctor είπε...

Γιάννη, έπαψα να πηγαίνω σε συναυλίες πριν χρόνια.
Βαριέμαι πια την ορθοστασία, το σπρώξιμο και το στριμωξίδι.
Επίσης κατάλαβα ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα έχουμε νεκρούς διότι απλά δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα σχέδιο εκκένωσης αιθουσών ή σταδίων.
Αυτά που πέρασες, τα έζησα στην συναυλία των Guns and Roses πριν καμιά δεκαριά χρόνια στο ΟΑΚΑ.
Ένα πραγματικό μπάχαλο και το κυριώτερο: Οι guns and roses βγήκαν στην σκηνή 1,5 ώρα μετά διότι όπως είπαν ... έπαιζαν γκολφ στο ξενοδοχείο και έπρεπε να τελειώσουν την παρτίδα.
Ευτυχώς μπήκα με ... ντου και έτσι δεν έκλαψα τα λεφτά μου.

Γιάννη, από εσένα έμαθα ότι οι beastie boys ...ζούνε ακόμη.
Τους είχα χάσει, ίσως γιατί δεν τους πολυάκουγα.

doctor

Υ.Γ. Με το καπάκι του νερού τι στο διάολο θα μπορούσες να κάνεις σου είπανε;

ManBlogg είπε...

Ξέχασες να κλείσεις το ποστ με :" Ευτυχώς που μας είπαν να βγάλουμε τα καπάκια από τα μπουκάλια".
Γιάννη, ζούγκλα κατάσταση περιγράφεις ελαφρώς.
Αναρωτιέμαι και γώ για τα καπάκια πάντως. Από "μολύβι" είναι φτιαγμένα;

Οι beastie boys είναι "παιδιά" της Νεας Υόρκης πάντως πολύ δημοφιλείς στην "όψιμη" νεολαία κυρίως Εβραϊκής καταγωγής και όχι μόνο. Όπως και ο doc δεν τους άκουγα, και έμαθα γι'αυτούς περισσότερα αφότου πήγα ΝΥ.

Εδώ είχε ενα 3-ήμερο φεστιβάλ το GreenFieldFestival
και κάποιοι συνάδελφοι από τη δουλειά ξεκίνησαν να πάνε. Woodstock κατάσταση με αντίσκοινο αλλά από το web site του event τουλάχιστον φαίνεται πιο οργανωμένη κατάσταση. Θα μάθω αύριο αν κάναν και 'κει επεισόδια τίποτα "γνωστοί άγνωστοι" :)

@doctor
Οι G&R ήταν ξακουστοί για την αναξιοπιστία τους ως συγκρότημα ( λόγω τραγουδιστή κυρίως )παγκοσμίως με αποκορύφωμα τα επεισόδεια στο Montreal νομίζω με το ατύχημα με τους Metallica.

ioannisk είπε...

Το μυστικό με το καπάκι είναι το εξής: Αν πετάξεις το μπουκάλι χωρίς καπάκι τότε το υγρό που είναι μέσα θα φύγει και έτσι είναι ακίνδυνο. Με καπάκι το μπουκάλι θα είναι γεμάτο άρα μπορεί να χτυπήσει κάποιον.

Οι Beastie Boys μου αρέσαν από παλιά. Το ότι στις ΗΠΑ έχουν οπαδούς μόνο (σχεδόν) στην NY το έμαθα το Σάββατο. Guns and rozes δεν μου άρεσαν ποτέ.

Τις φωτό θα τις βάλω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι, ακόμα δεν τις έχω δει.

-------------------------------------

doctor
Δεν το τόνισα αρκετά στο κείμενο αλλά ευτυχώς που ο κόσμος ήταν ψύχραιμος και δεν κατάλαβε τίποτα, προσωπικά κατάλαβα τι έγινε όταν σταμάτησε η μουσική. Αν είχαμε πανικοβληθεί...

-------------------------------------

ManBlogg
Τέτοια φεστιβάλ είναι συνηθισμένα στη Δ. Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω αν γίνονται επεισόδια, είχα πάει σε ένα Monsters of Rock (πρόσφατα το 1990 :P) και δεν είδα τίποτα. Τα τελευταία χρόνια άρχισαν να γίνονται και στην Ελλάδα αλλά απέχω.

Astero είπε...

Eftixos pou den katafera na ertho, diladi! Kai eixa stenaxorithei pou tin exasa afti ti sinavlia, fadasou...

I katastasi stin Ellada ores ores mou thimizei ekeini ti diafimisi aporipadikou: "Sto Villabaho, akoma trivoun"..!

(Sorry gia ta aglika, den exei ellinikous xaraktires to ergaleio)

λόγια του αέρα είπε...

..ένα έχω να πω μόνο, ευτυχώς σας είπαν να βγάλετε τα καπάκια από τα μπουκάλια νερού...
και μη χειροτερα panagia μου...
σε λάθος χώρα ζούμε ή σε λάθος πλανήτη;

ioannisk είπε...

Έβαλα τις φωτογραφίες. Μία φορά δεν είχα μαζί μου φωτογραφική :(

Τελικά ένα μέλος των Underworld πράγματι τραυματίστηκε όπως λέει η ανακοίνωση του συγκροτήματος: UNDERWORLD MEMBER INJURED AS GANG STORMS STADIUM.

Και η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας: Έκτακτο Δελτίο Τύπου.

---------------------------

Astero δεν κατάφερες να έρθεις; Μην αγχώνεσαι σου πουλάω το απόκομμα από την συναυλία. Μόνο 61 €. Τίποτα αν σκεφτείς πως είναι συλλεκτικό! Δεν νομίζω να ξαναέρθουν στην Ελλάδα οι Beastie Boys, Madness και οι Underworld :P

---------------------------

λόγια του αέρα
Το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ... Ο νόμος της ζούγκλας, ο πιο ισχυρός και θρασύς κερδίζει.

garibaldi είπε...

Γιάννη φίλε μου, παρόλο που τα έχουμε πει αρκετά για το θέμα, κάποια σχόλια ακόμα (και sorry για τα λάθη...):
- Θεωρώ απαράδεκτο το δελτίο τύπου των διοργανωτών που αναφέρεται σε "300 άτομα" και μιλαέι για τους σεκιουριτάδες που προσπαθούσανε να προστατέψουν το κοινό... είναι πραγματικά για μήνυση και το σκέφτομαι σοβαρά!! Δεν είναι πιο εύκολο να πούνε ότι απλά τα γομάρια "την κάνανε" τρέχοντας μαζί με τους διοργανωτές;
- το δελτίο τύπου των Underworld μιλάει όχι για 300, αλλά για 30 άτομα... .
Κάνω recommend σε όλους να μην πατήσουνε σε καμία συναυλία οργανωμένη από την εταιρία Detox,όπως Snoop Dogg και DJ Shadow που οι ίδιοι οργανώνουν στον ίδιο χόρο... . Θα σου στείλω τα links που σου έλεγα!
Marco

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ είπε...

Δείτε και αυτό το link με μια εξήγηση για το μπάχαλο.

http://kapelastafwta.blogspot.com/2007/06/jekt.html

garibaldi είπε...

By the way, κάπου το είδα και μου άρεσε αυτό... όσοι είναι φίλοι τους, στην δράση!!!

www.myspace/com/detoxpromotionsejektfest

an eisai friend steile kana extra bineliki!!!

Disposition21 είπε...

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !

Δεν είχα μάθει τι έγινε, από το ποστ σου το έμαθα! Κι ήθελα τόσο πολύ να πάω, οι Beastie Boys κι οι Underworld είναι από τα αγαπημένα συγκροτήματα, αλλά ήταν ακριβό το εισιτήριο και τελικά δεν πήγα! Ευτυχώς...

Το σκηνικό που περιγράφεις είναι ίδιο με αυτό που είχα ζήσει το 2000 στη συναυλία των Rage Against the Machine στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Μερικοί μαλάκες δήθεν αναρχικοί είχανε σπάσει την καφετέρια που είναι εκεί, είχανε πυρπολήσει αμάξια του κοσμάκη που είχε πάει να δει τη συναυλία, στήσανε οδοφράγματα κλπ. Τότε όμως ήρθε κι η φοβερή ΕΛ.ΑΣ. κι έριξε και δακρυγόνα, πότε λες, όταν είχαν γίνει ήδη τα επεισόδια και αποχωρούσε ο κόσμος από τη συναυλία. Φάγαμε όλα τα δακρυγόνα εμείς, που δεν φταίγαμε σε τίποτα. Και οι συλλήψεις που έγιναν -αν θυμάμαι καλά- ήταν παιδιά που είχαν πάει απλώς να δουν τη συναυλία, και δεν είχαν καμμία σχέση με τους κουκουλοφόρους που έκαναν τις ζημιές. Παράνοια λέμε!

Disposition21 είπε...

Αυτά γίνονται και μετά απορούμε που δεν έρχονται μεγάλα συγκροτήματα στην Ελλάδα. Το μέλος των Underworld έφαγε τούβλο στο κεφάλι, αφού δεν τον σκοτώσανε πάλι καλά. Πάντως, τι διάολο security είχε προσλάβει αυτή η εταιρεία για να φυλάξουν το χώρο της συναυλίας, να τους πάρω κι εγώ να μου φυλάνε το σπίτι.

Με τα χρήματα των εισιτηρίων έμαθες τι θα γίνει Γιάννη; Αφού οι Underworld δεν έπαιξαν καθόλου κι οι Beastie Boys ούτε μια ώρα. Λογικά πρέπει να επιστρέψουν ένα μέρος των χρημάτων.

ioannisk είπε...

garibaldi
Marco ευχαριστώ για τις φωτογραφίες και τα links:
(Wanted Dead Or A)Live: Ejekt Festival 2007
Ejekt Festival
rejekt
Εjekt και άλλα παραμύθια
FIGHT for your right to party? (ο ποιο πετυχημένος τίτλος, δυστυχώς...)

Συμφωνώ μαζί σου πως οι διοργανωτές ήταν απαράδεκτοι. Την κοπάνησαν και άφησαν τον κόσμο στο έλεος των ???. Όποιοι και να ήταν δεν έχει σημασία.

-------------------------

michalakis
Ευχαριστώ για το link αλλά δεν συμφωνώ πως η διοργάνωση ήταν άριστη. Το ποιο σημαντικό όταν μαζεύεις Χ χιλιάδες κόσμο είναι να έχεις προβλέψει την εκκένωση σε περίπτωση ανάγκης. Αν κρίνω σαν θεατής οι (r)ejekt είχαν προβλέψει άριστα την εκκένωση τους (μόνο).

ioannisk είπε...

Disposition21
Τις προάλλες έβλεπα το kiosque και αναφέρθηκαν στα επεισόδια που έγιναν στο G8 στην Γερμανία. Ένας Ρώσος δημοσιογράφος είπε για πλάκα "Καλά αν δεν θέλουν επεισόδια ας διοργανώνεται το G8 Ρωσία..." :)

Χημικά σε συναυλία; Δεν πάμε καλά η αστυνομία θέλει να σκοτώσει τους θεατές;

Για τα χρήματα, ατυχήσαμε. Οι όροι λένε πως αν ακυρωθεί η συναυλία 35 λεπτά μετά την έναρξη της (ακόμα και για ανωτέρα βία) "θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν επαναλαμβάνεται".

garibaldi είπε...

Ναι όντως...

πάντως δεν υπάρχει θέμα επιστρωφής χρημάτων γιατί το εισιτήριο γράφει ότι εάν η συναυλία είχε διάρχεια έστο και 35 λεπτά, τοτέ no reimbursement! Πάντως στο my space com link που σας έστειλα έχει πολύ πλάκα γιατί η DETOX έχει λάβει αρκετά φιλικά σχόλια από το κοινό τους...

ioannisk είπε...

garibaldi
Το link σου είχε ένα λαθάκι, το σωστό είναι: www.myspace/com.detoxpromotionsejektfest

Disposition21 είπε...

Διαβάστε κι εδώ για το Ejekt festival, καλά τα λέει o Δ.Κ.:

http://www.avopolis.gr/theotherside/default.asp?ID=135

@ioannis Για το G8, βέβαια στη Ρωσία πρέπει να γίνεται, δεν θα κουνιέται φύλλο :)

Στη συναυλία των RATM άστα, ήμουν 14 χρονών τότε και δεν είχα ξαναφάει δακρυγόνα, ήταν "αξέχαστη" εμπειρία μπορώ να πω. Κι από τότε κατάλαβα ότι στην ΕΛ.ΑΣ. δεν πρέπει να είναι και πολύ έξυπνα άτομα, γιατί αντί να συλλάβουν αυτούς που έσπαγαν τα πάντα και πέταγαν μολότωφ και πέτρες (που από τύχη δεν μας πέτυχαν), το μόνο που έκαναν ήταν να ρίξουν δακρυγόνα τη στιγμή που έβγαινε χιλιάδες κόσμος από τη συναυλία και τα φάγαμε όλα εμείς. Μιλάμε για διάνοιες.

ioannisk είπε...

disposition21
Δεν ξέρω τι γίνεται με τους τραμπούκους που τα σπάνε. Ώρες-ώρες πιστεύω πως πράγματι η αστυνομία δεν θέλει να τους συλλάβει, άλλες φορές πως απλώς φοβάται να τα βάλει μαζί τους.

Σίγουρα όμως αυτό το πράγμα (η ύπαρξη τους και η ’ασυλία’ που έχουν) δεν είναι φυσιολογικό γι μία κοινωνία.

Hotel Video Gallery είπε...

Τα λεφτά μας πίσω?

Επικοινωνία με το κοινό: Detox Promotions, 210 9625105, Γραφείο Τύπου: Σταύρος Στριλιγκάς, 6995318647, ststriligas@yahoo.com

Λένε ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για απζημίωση, θα βγάλουν ανακοίνωση τέλος εβδομάδας.

Στη σελίδα τους στο myspace θα βρείτε το πρώτο δελτίο τύπου και ένα ατελείωτο χορταστικότατο κράξιμο απο κόσμο που πήγε στο REJEKT festival.

http://www.myspace.com/detoxpromotionsejektfest

Υ.Γ. θέλω αποζημίωση και για τα καπάκια απο τα μπουκάλια νερού!!!!

ioannisk είπε...

-DiMiTRi-
Καλώς ήρθες.

Αν κρίνω από το video του Blog σου έμεινες μέχρι αργά, ακούω σειρήνες κλπ.

Ποια φωτιά είναι αυτή; Ανάμεσα στις εξέδρες και στην Βουλιαγμένης ή άλλη 3η εστία που δεν είδα;

Akis είπε...

Γειά σου Γίαννη,
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο στο egoistiko.blogspot.com

Διψάω για καλές συναυλίες. Συναυλίες ποιότητας και με μεγάλους καλλιτέχνες. Σοβαρό κόσμο που να μπορεί να τις στηρίξει.
Η όρεξη για μουσική δεν κόβεται ποτέ.
Αν ήταν έτσι τότε οι ανεγκέφαλοι νίκησαν.

Ανώνυμος είπε...

τι λες τώρα? έπαθα πλάκα!

Μα αυτό δεν το έχω ξανακούσει, να την κάνουν έτσι οι διοργανωτές?

Πάντως όταν σε χέζουν έτσι σε συναυλίες, ενώ έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά, πολύ νευριάζω.

ioannisk είπε...

akis
Και εγώ σε αυχαριστώ για το δικό σου :)

Η δίψα μου έχει μειωθεί κατά πολύ μετά τα γεγονότα, όχι τίποτε άλλο αλλά μου έμειναν και πολλά κουπόνια για ποτά...


------------------------------
Ζωή
Ούτε και εγώ το είχα ακούσει ή ζήσει...

"Πάντως όταν σε χέζουν έτσι σε συναυλίες, ενώ έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά, πολύ νευριάζω." Νευριάζεις;Γιατί καλέ; Μήπως είσαι ιδιότροπή; (εγώ οργίστηκα :P)

Disposition21 είπε...

Επίσημη καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή για το Ejekt Festival:

http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=10138

ioannisk είπε...

disposition21
Σε ευχαριστώ για το link και τη πληροφορία :)

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Με αρκετά χρόνια καθυστέρηση θυμήθηκα ότι Υπουργός Εσωτερικών ήταν ο ένας και "μοναδικός" Προκόπης Παυλόπουλος που πλέον είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!

Blogger είπε...

There is shocking news in the sports betting industry.

It has been said that every bettor needs to look at this,

Watch this or stop betting on sports...

Sports Cash System - SPORTS CASINO ROBOT