Τετάρτη, Νοεμβρίου 15, 2006

Σούρλας; Τι είναι αυτός;

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του (Απαγορεύεται το φρόνημα!) ο κ. Σούρλας έγινε γνωστός και σε εμένα.

Όσοι από εσάς ήταν σαν εμένα και αγνοούσαν την ύπαρξη του ορίστε το CV του: ΣΟΥΡΛΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Σήμερα που περίμενα στο ΙΚΑ μου ήρθε η εξής ανατριχιαστική σκέψη: Λέτε να γίνουμε Τουρκία και οι στρατιωτικοί να σώζουν το κοσμικό πολίτευεμα μας;

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είχα την ατυχία να δουλεύω στην πολιτική σου λέω ότι μεγαλύτερη δύναμη έχουν αυτοί που δεν τους πιάνει το μάτι σου. Ειδικά μπροστά στον κ. Σούρλα στέκονταν πολλοί γνωστοί πολιτικοί σούζα.
Το μεγαλύτερο σοκ όμως το έπαθα όταν είδα πως φερόντουσαν μπροστά σε γνωστό επιχειρηματία κ ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας. Σαν το Χατζιαβάτη του Καραγκιόζη, υπόκλιση μέχρι το πάτωμα!

ioannisk είπε...

@zoi20
Ώστε ο Σούρλας είναι τόσο ισχυρός; Να δούμε αν θα φάει τον ΓΕΝ.

Για την στάση των πολιτικών μπροστά σε πρόεδρο ομάδας (έχω στο μυαλό μου 2-3 προέδρους) είμαι σίγουρος χωρίς προσωπική εμπειρία.

Odysseas είπε...

Από που να αρχίσω τώρα??
Από τα περί Χριστιανών Ορθόδοξων ή από το βιογραφικό του?

Έχω γνωστό, καθολικό στο θρήσκευμα, που από 15 χρονών είχε όνειρο να πάει στους ιπτάμενους της σχολής Ικάρων. Έδωσε 2-3 φορές πανελλήνιες και στο τέλος τα κατάφερε. Αφού τέλειωσε την εκπαίδευση δώσανε κάποιες εξετάσεις για να δούνε ποιοι θα πετάνε με μαχητικά. Τον κόψανε για ανύπαρκτο λόγο (ο ίδιος το είπε, δε μπορώ να το επιβεβαιώσω). Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και συμφοιτητές του, τον κόψανε επειδή ήτανε καθολικός...

Τώρα για τα βιογραφικά των πολιτικών... Οι περισσότεροι έχουνε βιογραφικά που αν τα έβλεπε οποιαδήποτε σοβαρή εταιρεία δε θα τους φώναζε ούτε για συνέντευξη! Καταρχήν χρονολογίες μπαίνουνε όπου βολεύουνε. Επαγγελματική εμπειρία συνήθως δεν υπάρχει (εμ βέβαια, αφού από τα 17 ήταν στο κόμμα). Όσο για τα επιτεύγματά τους, συνήθως είναι ανύπαρκτα... (μέλος επιτροπής, έκανε την τάδε ερώτηση στη βουλή, κλπ).

Βέβαια εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε. Ένα καλό με το ίντερνετ είναι πως μπορείς πολύ εύκολα πλέον να κοιτάξεις το βιογραφικό όλων των υποψηφίων. Συνήθως είναι κάποιοι άγνωστοι που δεν έχουνε καμία ελπίδα να εκλεγούνε, αλλά τους πείσανε να βάλουνε υποψηφιότητα, και έχουνε κάνει και κάτι στη ζωή τους. Εγώ πλέον αυτούς ψάχνω.

Ecumene είπε...

O ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΗΣ....

χα....μμμμμ......

Ecumene είπε...

δες και Espresso.............

ioannisk είπε...

Odysseas
Για τις διακρίσεις εις βάρος των καθολικών δεν ξέρω αλλά σίγουρα αν είσαι μουσουλμάνος ξέχνα την καρρίερα στον στρατό.

Σϊγουρα οι περισσότεροι πολιτικοί έχουν σαν προσόν την προύυπηρεσία τους στο κόμμα ή στα τηλέ-παράθυρα αλλά ένας πολιτικος δεν χρειάζεται phd, τον βλέπω πιο πολύ σαν διαχειριστή. Έχει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να διαλέξει τους κατάλληλους συμβούλους για να διαχειριστεί την εξουσία του.

Για Cv έπρεπε να έβλεπες τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Πολύ γέλιο (ή κλάμα).

ergo μου τα χαλάς. Είχα εκτιμήσει τον ΓΝΑ και μου δίνεις links όπου βλέπω τον Κουρή να τον υποστηρίζει.

Πάντως το "πρόβλημα" μου είναι ότι ένας βουλευτής έκανε ερώτηση στο κοινοβούλιο επειδή κάποιος αξιωματικός δήλωσε πως δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Ναι, ειναι γνωστό οτι η βουλή έχει γεμίσει άεργους και αχρηστους, αρχιζοντας απο το Καραμανλή και πάει λεγοντας.

Δεν μπορώ να πω ονομα αλλα μεγαλος και τρανος υπουργος τη Ν.Δ. παιρνει εντολες απο το πνευματικό του και η οικογενεια του ειναι κα8ε τοσο στο Αγιο Όρος. Μην σε εκπλήσει οτι ο Χουντικοδουλος μας κυβερνά

By they και εγω αθεος ειμαι..στο στρατο πηρα κατι τρελα Ι4 για να απαλλαγώ απο ολες αυτες τις μαλακιες.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Οσο για την espresso...μακαριοι οσοι διαβαζουν τετοιες φυλαδες.

ioannisk είπε...

Chris
Αν είναι μόνο ένας πάλι καλά, εδώ ο ίδιος ο Καραμανλής δεν πήγε οικογενειακός να υπογράψει το «δημοψήφισμα» του Φασιστόδουλου;

Για τον στρατό… είμαι τυχερός και την έβγαλα μόνο με τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό, γιατί όταν υπηρέτησα οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι αντιρρησίες συνείδησης κλπ πήγαιναν ΣΦΑ.

doctor είπε...

Από το CV του Σούρλα Φούρλα (κατά το Σούλα Μπούλα):

Ξένες γλώσσες: --------------

doctor

ioannisk είπε...

doctor
Καλημέρα.

Τι να τις κάνει;

Διάβασα το CV του πιο προσεκτικά και μου θυμίζει τα βιογραφικά των νεανίδων που παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς playboy και των κυρίων που είναι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι στα Β.Π.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Γιάννη,

Πότε πήγες στρατό; Μιλάμε για εποχή χούντας, karamanli κτλ;

ioannisk είπε...

chris
Τόσο γέρος φαίνομαι; :)))

Πήγα το 1996 με 1997.

Υποθέτω πως ακόμα ο στρατιώτης είναι υποχρεωμένος να μάθει την προσευχή του στρατού, δεν έχω ακούσει ότι καταργήθηκε. Α τώρα που το θυμήθηκα είχε χαβαλέ που μερικές φορές στην βραδυνή αναφορά έβαζαν ένα στρατιώτη να πει την προσευχή.

Derevirn είπε...

Αν δηλώσεις θρήσκευμα Χ.Ο. είσαι υποχρεωμένος να την μάθεις... Εγώ δεν σκοπεύω :)

ioannisk είπε...

Derevirn
Μακάρι όταν πας στρατό να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά αν θες την αποψή μου μην δηλώσεις άθεος, agnostic, χιλιαστής, αγγλικανός, βουδιστής, ταοιστής, αεκτζής, μεταλλάς ή τέλος πάντων ότι είσαι :)

Κοινότητα Εκάλης είπε...

ρε εσυ ιδια σειρα? εγω ηταν να παω το 95 αλλα πηγα το 2000.

κοιτα π.χ. στην προσευχη καθομουν κοκαλο δεν εκανα σταυρο και μετα πηρα ι4 και απαλλαγη απο τα παντα.

στο κεντρο εκανα ορκωμοσια με τους πομακους.

κοιτα γενικα δεν ειχα προβλημα. βεβαια οταν πηγαινα στο δικα του ελεγα οτι εχω σχεση με τα μεντια, κοινως του ελεγα αν κανεις μαλακια you are exposed και μετα το επαιζα αχρηστος και απο τεχνικο πηγα στην μοναδα υγειονομικο, γλυτωσα τα ζακια που ειχε.

παντως κανεις δεν σε υποχρεωνει να μαθεις την προσευχη..

εβαλα και βυσμα μια φορα για ενα πομακο που στο ταχυδρομειο τα λαμογια του εφαγαν τα λεφτα. πηγαινε το παιδι και του ελεγαν "ρε μιλα ελληνικα και παρουσιασου" και το παιδι τι να πει; Και παμε μια φορα παρεα, τα ιδια ο μαλακας ο καραβανας, εκανα και εγω οτι δεν μιλαγα και του λεω ξακαθαρα πραματα και πηρε ο χασαν τα λεφτα του.

Απαραδεκτα παντως πραματα..π.χ. στο κεντρο εδιναν 32 ωρες κομενες αδειες σε παιδια για ξανθη..καλα ποσο μαλακες ηταν; Ειναι μονο 7 ωρες να φτασεις, δηλαδη δεν εστεκαν.

Μετα καβυλη στο τριεθνες στο υγειονομικο μια χαρα, γιωτα 4 και καθισιο και το πακετο 2 μηνες πριν την απολυση κανω την μαλακια και παω αθηνα στο καποτα με ολα τα μαλακισμενα μεσα...

Derevirn είπε...

Απλώς όταν με ρωτήσουν περί θρησκεύματος θα πώ ουδέν. Ίσως μπω σε μπελάδες, αλλα τι να κάνουμε...

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Μπορείς να δηλώσεις έλλην, αν εισαι οπαδος της ΕΣΥΕΕ και του Βλάση Ρασσιά (www.rassias.gr) το έλλην απο ενα βλακα καραβανα μπορεί να το θεωρησει ως υπερορθοδοξο ενω στην πραγματικοτητα θα δεχεσε την αρχαια ελληνικη κοσμοθεωρια.