Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

Αχ να παραιτηθεί!

Σήμερα καθώς πήγαινα στην δουλειά άκουσα την εξής είδηση στο ραδιόφωνο: Ο κ. Πολύδωρας «απείλησε» να παραιτηθεί αν δεν δεχτεί το Υπ. Οικονομικών τις αυξήσεις των αστυνομικών.

Έμεινα άναυδος χρειάστηκαν 4-5 λεπτά και καμιά εκατοστή κορναρίσματα για να συνέλθω. Θα παραιτηθεί ο κ Πολύδωρας;

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!

ΜΗ!!!!!!!!!!!!

ΠΟΤΕ!!!!!!!

Το έθνος και σύσσωμη η Ε.Ε. δεν θα μπορέσουν να επιζήσουν από αυτή την απώλεια. Είναι δυνατόν να γίνονται συμβούλια των υπουργών δημοσίας τάξης της Ε.Ε. και να λείπει ο κ. Πολύδωρας; (Αλήθεια έχει πάει σε κανένα ή είναι σαν τον Λαλιώτη και στέλνει γενικούς γραμματείς;). Ο πλανήτης δοκιμάζεται από την αύξηση της βίας και της τρομοκρατίας, πως θα μπορέσει να επιζήσει ο δυτικός πολιτισμός χωρίς την καθοδήγηση του κ. Πολύδωρα;

Σοβαρά τώρα. Τι μπορώ να κάνω ώστε να υλοποιήσει ο κ. Πολύδωρας την «απειλή» του; Να τον βλέπω κάθε μέρα 5 ώρες στην TV (κάπου τόσο πρέπει να περνάει την ημέρα); Πράγματι είμαι διαθετιμένος να κάνω πολλά πράγματα ώστε να υλοποιηθεί αυτή η «απειλή».

Στην τελική είναι καλύτερα και για τον ίδιο να παραιτηθεί, θα μπορέσει να αποκτήσει full time ενασχόληση στα παράθυρα δίπλα στους Τραγκαουνάκηδες. Άλλωστε εκεί είναι η θέση του, όχι στο Υπουργικό Συμβούλιο.

7 σχόλια:

Derevirn είπε...

Σκοπεύουμε με ένα φίλο να βγάλουμε αυτοκόλλητα "SAVE POLYDOR!" χεχεχε...

Ecumene είπε...

Eνας Χριστιανός εμεινε
και θα τον απολυσετε...

Αντίχριστοι!!!

:-)

ioannisk είπε...

@Derevirn
Φτιάξτε και μπλουζάκια και θα αγοράσω 2-3…

@ergo
Δεν νομίζω πως στην κυβέρνηση υπάρχει έλλειμμα χριστιανών. Μάλλον έλλειμμα σοβαρών πολιτικών υπάρχει και η θρησκεία τους είναι αδιάφορη.

ioannisk είπε...

Σήμερα ο κ. Ιορδανίδης στην Καθημερινή είχε επιφυλλίδα που υποστηρίζει τον Πολύδωρα.

Η περίπτωση του κ. Πολύδωρα

Είναι ανούσιο να σχολιάσω το άρθρο, πως πολεμάει ο Πολύδωρας την «ιδιωτικοποίηση» της αστυνομίας όταν λαϊκίζει στα παράθυρα δεν το καταλαβαίνω, ούτε καταλαβαίνω πως ιδιωτικοποιείται αυτός ο κλάδος (που δεν πρέπει).

Αλλά: «Δίχως ανάμειξη του καθ’ ύλην αρμοδίου υπουργού, το μισθοδικείον αποφάσισε χθες σημαντική, ως εκτιμάται, αύξηση των αποδοχών των δικαστών και η κυβέρνηση δεν έχει καν τη δυνατότητα αντιδράσεως.», δηλαδή ο κ. Ιορδανίδης βρίσκει λογικό ο κάθε υπουργός να παρεμβαίνει στον ρόλο τις δικαιοσύνης; Μπράβο ωραία ένννοια της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Αν η Μαριέττα είχε το ελάχιστο από την στάση του Πολύδωρα,ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Καθώς και στις 2 περιπτώσεις το έναυσμα ήταν μη εκπληρωθείσες κυβερνητικές υποσχέσεις.
Εντάξει το "κακό" (παράτυπο) για μένα ήταν ότι έγινε δημόσια η απειλή. Αλλά γιαυτό δεν δουλεύουν πλέον όλοι οι πολιτικοί για την "AGB" & "MRB" ETC ?

ioannisk είπε...

ΚΚ
Έχεις δίκαιο δεν γίνεται να δίνεις αυξήσεις στους αστυνόμους και όχι στους δασκάλους και τώρα που έδωσαν σε κάποιους θα έχουμε απαιτήσεις από όλους.

Πάντως πρωτιμάω την στάση της Γιαννάκου.

Και σίγουρα πρωτιμάω την Γιαννάκου σαν πολιτικό, ο Πολύδωρας είναι ο Γιαννόπουλος της ΝΔ.

Για τις προεκλογικές υποσχέσεις, τι να πω;

ioannisk είπε...

Και ένα άρθρο για τον κ. Πολύδωρα από την Καθημερινή της Κυριακής:
«Ουκ αεί άρχει» ο κ. Β. Πολύδωρας...