Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

Απίστευτη Φλυαρία

Χθες προτίμησα να δω τους βαζελογαύρους από την ΑΕΚ. Μέγα λάθος 90 λεπτά πίσω από μία TV για 3 φάσεις και ένα αυτογκόλ. Δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα μου.

Το βράδυ θέλησα να δω τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα Άρης – ΑΕΚ. Επέλεξα να δω την “Αθλητική Κυριακή” πιστεύοντας, ο αγαθός, πως θα ήταν καλύτερη από την αντίστοιχη του Alpha ή του Σκάι. Μέγα λάθος νούμερο 2. Η “Αθλητική Κυριακή” έχει γίνει σαν όλες τις άλλες εκπομπές: πάνελ με τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους, ανταποκρίσεις με διάφορους από το γήπεδο. Μετά από 10 λεπτά φλυαρίας βαρέθηκα και άρχισα να κάνω διάφορες δουλειές μέχρι να δείξει την ΑΕΚ.

Το μπλα μπλα έδινε και έπαιρνε, Ας μιλήσει ο Χ που βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια, ο Ζ που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο θέλει να παρέμβει κλπ.

Εν τω μεταξύ είχα μαγειρέψει, είχα πλύνει τα πιάτα, είχα σερφάρει, είχα τελειώσει την εφημερίδα και ακόμα περίμενα.

Στις 00:09 επιτέλους έφτασαν στην ΑΕΚ. 2 ώρες και 9 λεπτά για να καλύψουν το ντέρμπυ. 2 ώρες και 9 λεπτά! Σε 2 ώρες και 9 λεπτά ένα ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα μουντιάλ τέλεια. 2 ώρες και 9 λεπτά μόνο και μόνο για να φλυαρούν και να λένε κοινοτυπίες και στερεότυπα; Πράγματι τους ζηλεύω, ζηλεύω αυτούς που έχουν την υπομονή να βλέπουν 2 ώρες και 9 λεπτά φλυαρίες και τους συντελεστές της εκπομπής που μπορούν να “συντονίζουν” μία συζήτηση όπου δεν λέγεται τίποτα.

Πόσο πεθύμησα τον Πανούτσο και τον Καρπετόπουλο (δεν έχω δει καμία εκπομπή τους στο MEGA). Όχι μόνο δεν είναι αντί-ποδοσφαιρικοί όπως οι τωρινοί αλλά κάνουν τον χαβαλέ τους, δεν είναι σοβαροφανείς και σίγουρα η εκπομπή είναι για ποδόσφαιρο.

2 σχόλια:

Dion.M. είπε...

Σε 45 λεπτά, ο Διακογιάννης, νομίζω ότι από αυτόν ξεκίνησε η "Αθλητική Κυριακή", παρουσίαζε όλα τα ματς του πρωταθλήματος και όλα τα αθλήματα. Ακόμα και το πρωτάθλημα rally. Ο Γεωργίου, κατά την διάρκεια του μουντιάλ, είχε μια πολύ πιο περιεκτική εκπομπή, από την αντίστοιχη ηλίθια της ΝΕΤ. Ανταμοίφθηκε με εξαφάνιση.

ioannisk είπε...

Πρέπει να παραδεχτώ πως τον Διακογιάννη δεν τον πρόλαβα και τον Γεωργίου δεν τον είδα το καλοκαίρι.

Η καλοκαιρινή εκπομπή της ΝΕΤ ήταν πρωϊνάδικο με επίφαση το μουντιάλ.