Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2006

Το θράσος του κυρίου Μπόζου (υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς)

Έστειλα το εξής γράμμα στην Καθημερινή. Αφορμή ήταν μία επιστολή ενός υποψηφίου δημάρχου ο οποίος διαμαρτυρόταν, με τον πλέον λαϊκιστικό τρόπο, για την έλλειψη υποδομής στον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς και για την μη ανταπόκριση του προέδρου της εταιρίας για την διαμαρτυρία του. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες ο “κύριος” Μπόζος έχει γεμίσει τον δήμο με τις αφίσες του και είναι ο μόνος οι άλλοι υποψήφιοι δεν το έχουν κάνει (για την ώρα;).

"Αξιότιμε κύριε Καρκαγιάννη,

Το θράσος του κυρίου Μπόζου

Στο φύλο του Σαββάτου 9/9/2006 διάβασα την επιστολή του κυρίου Μπόζου σχετικά με την έλλειψη υποδομής για άτομα με ειδικές ανάγκες στον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς. Ας εξαιρέσουμε ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το καταλάβω μιας και ο σταθμός βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον δρόμο:

Αν δεν κάνω λάθος ο κύριος Μπόζος είναι υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς. Πως το ξέρω; Μα βλέπω παντού τις προεκλογικές αφίσες του. Ο κύριος Μπόζος έχει γεμίσει τον δήμο που θέλει να “σώσει” με τις ρυπαρές αφίσες του και τον πειράζει η έλλειψη υποδομής για άτομα με ειδικές ανάγκες στον σταθμό ΗΣΑΠ; Μήπως παρά είναι θρασύς; Πιστεύει ότι θα εκλεγεί δήμαρχος με φθηνή και θρασύτατη δημαγωγία που ταιριάζει στα τηλέ-παράθυρα;

Οι αφίσες λένε πως 20 χρόνια είναι πολλά με την υπάρχουσα δημοτική αρχή, ναι έχουν δίκαιο! Ο κύριος Μπόζος χρειάστηκε λιγότερο από 20 μέρες για να “καταστρέψει” τον δήμο γεμίζοντας τον με αφίσες.

Μία ερώτηση: Υπάρχει λόγος που ο κύριος Μπόζος βάζει αφίσες μόνο στις υποβαθμισμένες περιοχές της Κηφισιάς; Στην Πολιτεία ή στο Κεφαλάρι δεν μένουν άνθρωποι για να τους “σώσει” ή απλώς εκεί δεν τον παίρνει να το παίξει σωτήρας;

Για να μην κατηγορηθώ ότι ευνοώ άλλους υποψηφίους: Δεν ψηφίζω στην Κηφισιά και δεν ξέρω τους άλλους υποψηφίους (αχ τι βολικές που είναι οι αφίσες). Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του κυρίου Μπόζου, μπορεί πράγματι να είναι καλός Δήμαρχος αν εκλεγεί, αλλά αν κρίνω από το γεγονός ότι έκανε τον δήμο χωματερή για να εκλεγεί δεν το πιστεύω.

Υ.Γ. Εσωκλείω μερικές φωτογραφίες από τα έργα του κυρίου Μπόζου και θα ανεβάσω το κείμενο στο blog μου.

Με εκτίμηση,
Κλπ"

Η ειρωνεία είναι πως άρχισε τον εορταστικό στολισμό της Κηφισιάς την επομένη που έγραψα ένα post για τις προεκλογικές αφίσες που ρυπαίνουν την λεωφόρο Κηφισίας. Μήπως είμαι γκαντέμης;

21 σχόλια:

Ecumene είπε...

Βρε τον Μπόζο...ουτε blog δεν εχει...

Αυτα τους μαθαινει ο Γιωργακης;...

Αληθεια εχει παρει ποτε το Πασοκ
την Κηφισιά;..

ioannisk είπε...

Με το ΠΑΣΟΚ είναι;

Δεν νομίζω, υποθέτω πως η ΝΔ έχει χαλαρά τον δήμο.

Κοίταξα στο site του ΥΠΕΣ αλλά δεν έχει τα κόμματα στην δημοτικές εκλογές.

Ecumene είπε...

Μεγαλειώδη παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του «Όμορφη Κηφισιά» έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, κ. Πάνος Μπόζος, το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.

Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργοί πρώτης εμβέλειας, όπως οι Κηφισιώτες, Γ. Παπαντωνίου και Κ. Γείτονας, αλλά και οι Χυτήρης, Πρωτόπαπας, Παπαϊωάννου, Μπένος, Παπαδόπουλος, Απόστολος Κακλαμάνης, Γιαννίτσης, Κουλούρης, ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και Κηφισιώτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αλλά και η κα Φώφη Γεννηματά με τους Γιάννη Σγουρό και Γιάννη Μίχα. Πάνω απ’ όλους αυτούς, η Γενική Γραμματέας του Κόμματος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία και άνοιξε την εκδήλωση, χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα Μπόζου για το Δήμο Κηφισιάς, η οποία προήλθε μέσα από την ανοικτή δημοκρατική διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξή του.

)))))))))

Ecumene είπε...

Δεν κατέληξε τελικά η διαδημοτική επιτροπή των εκλογών για το πώς θα κινηθούν οι συνδυασμοί ως προς το θέμα της αφισοκόλλησης.

Ενώ υπήρξε πρόταση από πλευράς του κ. Χιωτάκη για διάθεση 50 πλακάτ σε κάθε συνδυασμό, τα οποία θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε σημεία της προτίμησής τους, οι συνδυασμοί των κ.κ. Μπόζου και Βάρσου επέλεξαν τον... ανταρτοπόλεμο, δηλαδή να αφισοκολλούν όπου αυτοί θέλουν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους κατοίκους, που όλες αυτές τις ημέρες θα τους... φάνε στη μάπα.

Ο κ. Μπόζος, ίσως και προβληματισμένος από το θέμα της αναγνωρισιμότητας στο πρόσωπό του ως υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, τοποθέτησε, πριν καλά - καλά ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, παντού τη φάτσα του, μη δεχόμενος φυσικά να την κατεβάσει, πιστεύοντας ότι έτσι ομορφαίνει την πόλη.

Στη συνέχεια, έρχεται ο κ. Βάρσος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι σε κάθε προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιεί στην Κηφισιά (μπορεί να γίνονται και καθημερινά τέτοιες εκδηλώσεις), θα βγάζει και αφίσες.

Και εμείς οι κάτοικοι τι θα κάνουμε; Απλά, θα μεταναστεύσουμε στο όμορφο Μαρούσι, όπου πραγματικά ο αφισοπόλεμος έχει ξεκινήσει χωρίς προσχήματα και πυροσβεστικές παρεμβάσεις εδώ και πολύ καιρό.

Υπομονή, λοιπόν, υπάρχουν και χειρότερα ή αλλιώς, έρχονται και καλύτερες μέρες.

((((((((

ioannisk είπε...

Thanks ergo, έμαθα και την βιογραφία του Μπόζου.

Αν κρίνω από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μένουν Κηφισιά “πως οι Κηφισιώτες, Γ. Παπαντωνίου και Κ. Γείτονας, αλλά και οι Χυτήρης, Πρωτόπαπας, Παπαϊωάννου, Μπένος, Παπαδόπουλος, Απόστολος Κακλαμάνης, Γιαννίτσης, Κουλούρης, ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και Κηφισιώτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αλλά και η κα Φώφη Γεννηματά με τους Γιάννη Σγουρό και Γιάννη Μίχα.” όταν γίνει η σοσιαλιστική επανάσταση στην χώρα μας θα έχω αποκλειστικές φωτογραφίες για το blog μου.

Την συζήτηση στην διαδημοτική επιτροπή την διάβασα από μία τοπική εφημερίδα την μέρα που ανέβασα το post. Συμφωνώ όσο τίποτα με το άρθρο: Εμπρός όλοι μαζί για μία σωστή
αφισορύπανση
που μου έδωσες, ειδικά στο Μαρούσι το έχουν παραγαμ$#$%^. Πρέπει να είναι ο χειρότερος δήμος της Αττικής (και μάλλον της Ελλάδας), τόνοι αφίσες μπροστά από όσους δήμους έχω δει. Μου έρχεται να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα και να ψηφίσω (σπάνιο) ενάντια του Μπόζου και του Βάρσου (μπορώ να μποϋκοτάρω το μαγαζί του αλλά μου αρέσει πολύ το τσουρέκι του…).

Την κατάχρηση με τις αφίσες του Μπόζου την είδα την Παρασκευή, τσαντίστηκα σε σημείο να αποφασίσω να κατεβάσω τις αφίσες του και να τις πετάξω στο σπίτι του. Την επομένη είδα το γράμμα του στην καθημερινή και αρκέστηκα στο να απαντήσω. Για την ώρα…

SALOME είπε...

H Ergo έβαλε πάλι το χεράκι της. Τελικά το Bozos κάτι μου θυμίζει απο παιδικό παιχνίδι(;) φαίνεται ότι δίνει δείγματα αλλαγής της Κηφησιάς...πάντως αυτό εδώ ακόμα στην παραμεθώριο που είμαι δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρω τι θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες...ποιός δηλαδή θα δώσει το σύνθημα και ποιός θα πάρει την σκυτάλη. Πάντως θα έπρεπε να τηρούνται και να συμφωνούνται κάποιοι κανόνες και σε αντίθερη περίπτωση κάποιοι να πληρώνουν. Ετσι δεν είναι;

ioannisk είπε...

@salome
Ναι προφανώς και πρέπει να τηρούνται οι κανόνες και νομίζω πως στην προκειμένη περίπτωση είναι σαφής και απλοί: διαφήμιση με αφίσες γίνεται μόνο στα προκαθορισμένα σημεία και αφού ο διαφημιζόμενος καταβάλει το απαιτούμενο χρηματικό τίμημα στις αρχές (μάλλον στο δήμο).

Από την άλλη η συνάντηση που έκαναν ήταν προκλητική. Δηλαδή μαζεύτηκαν για να κάνουν μία συμφωνία κυριών στην ασυδοσία και στην παρανομία; Αφίσες όπου μας γουστάρει;

Μακάρι να μην αντιγράψουν οι εκεί υποψήφιοι αυτή την συνήθεια και αν το κάνουν να αντιδράσετε.

Ecumene είπε...

Kαι καλα δεν εχει και blog Ο ΜΠΟΖΟΣ!

...και περιμένει απο τις
αφίσες.....

Δεν πειραζει...ας πληρώνει το χαρτι...

:)

ioannisk είπε...

Αν το πληρώνει ο μπόζος είναι συζητήσιμο και αν το πληρώνει υποθέτω πως προσδοκά στην απόσβεση της επένδυσης. Πως; Με τον μισθό του δημάρχου;

Εμένα αυτό που με νοιάζει ποιο πολύ είναι να τις μαζέψει, ναι κάνω όνειρα θερινής νύχτας το φθινόπωρο.

SALOME είπε...

Εδώ προς το παρόν δεν έχουν βάλει αλλά είναι ικανοί να οργιάσουν τρέχωντας τις τελευταίες ημέρες και τότε αντι να τους σταματήσουμε θα λέμε: Αντε να τελειώσει κι αυτό!!!

Odysseas είπε...

Προτείνω να στείλεις τις φωτογραφίες και το γράμμα στο blog του Τάκη Aλεβαντη (takis alevantis):

http://greek-envi-112.blogspot.com/

Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να καθαρίσουμε την Ελλάδα, νομίζω θα ταιριάζει απόλυτα και θα έχει και ιδέες να προτείνει για τις αφίσες.

ioannisk είπε...

Τα νέα από το μέτωπο δεν είναι καλά!

Ο εχθρός κατέλαβε και το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς. (ερώτηση, καλά όλοι αυτοί οι παπάρες που πήγαν σήμερα για καφέ ή για ψώνια το βρήκαν φυσιολογικό να βλέπουν την μάπα του Μπόζου σε κάθε κολόνα;) Όχι μόνο αυτό αλλά έστησε το κιόσκι του στην ποιο κεντρική διασταύρωση του εμπορικού κέντρου.

Αυτό είναι το λάθος του από αύριο θα με μάθουν...

Δεν θα περάσει ο Μποζισμός :)))

@SALOME
Ελπίζω πως σε μία μικρή κοινωνία η φωνή αντίδρασης σε ένα τέτοιο φαινόμενο θα μπορέσει να ακουστεί, εσώ στην Αθήνα τι να κάνω; Απεργία πείνας μπροστά από το κιόσκι;

@Odysseas
Να το στείλω στον Αλεβαντή αλλά τι μπορεί να κάνει; Θα πει στον Δήμα να έρθει στην Ελλάδα να κάνει ντα τον Μπόζο;

Odysseas είπε...

Έχεις δίκιο, δε μπορεί να κάνει πολλά, αλλά ίσως έχει λίγο μεγαλύτερη προβολή το θέμα.
Στην Καθημερινή δημοσιεύτηκε η επιστολή? Έψαξα λίγο online και δεν είδα τίποτα, αν τη δημοσιεύσανε μπορείς να μου πεις ημερομηνία?

ioannisk είπε...

Οδυσσέα από ότι ξέρω η δικτυακή έκδοση της Καθημερινής δεν έχει τα γράμματα των αναγνωστών. Δεν έχουν δημοσιεύσει την επιστολή μου, την έστειλα την Τετάρτη οπότε είναι νωρίς. Πάντως θα στείλω και άλλη επιστολή, τι έχω να χάσω; Τα bytes του email είναι δωρεάν :)

Αλλά η κατάσταση με τις αφίσες (γενικά όχι μόνο στον δήμο που μένω) έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο...

Eleste είπε...

Πως κάνεις έτσι. Σε έχει φάει η ζήλεια μου φαίνεται. Επειδή ο Μπόζος είναι ωραίος, νέος, έχει όραμα και το διαφημίζει. Σε χαλάνε οι αφίσες?? Γιατί?? Ίσα ίσα, αν ξανακοιτάξεις τις φώτο θα δεις ότι προσθέτουν χρώμα και άποψη στο βαρετό τοπίο της Κηφισιάς.

Δεν μπορώ να σε καταλάβω. Άν αντιμετωπίζεις πρόβλημα να πας μετανάστης στην Νορβηγία. Πφφ!!


(Σε πειράζω και σου στέλνω φιλιά-τα ίδια χάλια εδώ στο πλάνετ πικερμι-ομοιοπαθούσα αλλά παθητική. Τα βλέπω, συγχίζομαι και κλείνομαι στο πι σι μου)...

andy dufresne είπε...

Mια διευκρίνηση: ο νυν υποψήφιος και πρώην δήμαρχος Βάρσος δεν έχει σχέση με την γνωστή οικογένεια ζαχαροπλαστών (αυτοί έχουν άλλες "βλάβες"...).

Νομίζω ήταν ταξιτζής!

Και κάτι ακόμα:

Η Κηφισιά δεν είναι πλέον Νεοδημοκρατικό άντρο, όπως παλιότερα.

20 χρόνια ΠΑΣΟΚ, έφεραν πολλούς νεοπλουτοκατοίκους και ο πολιτικός χάρτης έχει ψιλοδιαφοροποιηθεί.

ioannisk, θυμάσαι, επί Ολυμπιάδας, που είχαν πεζοδρομήσει την Κασσαβέτη - τί όμορφα που ήταν...

Πεζοδρόμηση ΌΛΟΥ του Στροφυλίου - όποιος το κάνει, θα είναι μεγάλος μάγκας.

ioannisk είπε...

Andy καλημέρα,

Ναι έχεις δίκαιο ο Βάρσος ο πρώην δήμαρχος είναι ανιψιός του Βάρσου που έχει το καφενείο, δεν σχετίζεται άμεσα. Το έμαθα χθες από τον Μπόζο όπου πήγα και διαμαρτυρήθηκα για τις αφίσες (ελπίζω να ξεκλέψω χρόνο από την δουλειά και να γράψω το post σήμερα). Είχα ακούσει και εγώ ότι ήταν ταξιτζής.

Από ότι είδα στο ΥΠΕΣ την Kηφισιά την κερδίζει η ΝΔ:
2004
2000
1996
Αν έμενε το ΠΑΣΟΚ άλλα 10 χρόνια στην εξουσία θα άλλαζε το τοπίο.

Την θυμάμαι, δυστυχώς...

Διαφωνώ! Πεζοδρόμηση του Κεφαλαρίου πρώτα :) Το Στροφίλη καλά κρατιέται δεν έχει μαγαζιά και καφετέριες αλλά δυστυχώς έχει την Τατοϊου.

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Γιάννη,

αρχικά τα συγχαρητήρια μου για το σχόλιο σου.

Είμαι μελος του συντονιστικου της Δ.Ο. Κηφισιας και μπορώ να σου πω οτι προσωπικά έχω διαφωνίσει με την αφισορύπανση και με την όλη νοοτροπία στην παράταξη του Μπόζου και για αυτό εγώ και πολλοί άλλοι απο το ΠΑΣΟΚ κηφισιάς αποσταθιοποιηθήκαμε.

Είμαι κατά της αφισορύπανσης και θα σε παρακαλούσα αν μου έδινες και κάποια στοιχεία για την επίσκεψη που είχες στο γραφείου του Κ. Μπόζου και την διαμαρτυρία σου. Δυστυχώς αν και είχαμε γνωμοδοτήσει μία πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα, της Κας Βιδάλη, που πίστεψε με πρόκειται για ένα πολύ ποιότικο άνθρωπο και ηθοποιό, δυστυχώς κάποιοι επέβαλαν τον Κ.Μπόζο.

Θα ήθελα να σου πω απο μεριάς μου, ότι ο Κος Μπόζος δεν εκφράζει όλο το ΠΑΣΟΚ κηφισιάς. Ετσι και αλλιώς το ψηδοφέλτιο του Κου Βάρσου αποτελήτο από γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κηφισιάς.

Ο Κος Βάρσος οντως ειναι πρωην αυτοκινητιστης και πρωην δημαρχος με την Ν.Δ. αλλά πλέον είναι υπερκομματικός.

Απλώς ήθελα να σου πω ως εκλεγμένο, απο τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, μέλος του συντονιστικού της Δ.Ο. Κηφισιάς και ως πολίτης ότι σύμφωνώ με αυτά που λες και σίγουρα η αφυσορρύπανση οδηγεί μόνο σε 'ασχημες πόλεις'

regards

chris

ioannisk είπε...

Χρήστο καλό απόγευμα και ευχαριστώ για την “επίσκεψη”.

Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν με νοιάζει η κομματική ταυτότητα του κ. Μπόζου ούτε έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί του. Το ίδιο θα είχα κάνει όποιος και αν ήταν υποψήφιος και ανεξάρτητα από κόμμα. Έτσι και αλλιώς και ο Βάρσος και ο Χιωτάκης στόλισαν την Κηφισιά με αφίσες, λιγότερες και πολύ ποιο μετά βέβαια, αλλά είχα ήδη “παραιτηθεί” όταν το έκαναν.

Από την άλλη πρέπει να σχολιάσω ότι ακόμα να τις μαζέψουν, σε αυτό φταίει ο Δήμος δηλαδή ο δήμαρχος. Στην Αθήνα τις έχουν ήδη μαζέψει.

Μίλησα με τον κύριο Μπόζο την επομένη που εγκαινίασε το stand του μπροστά από το κατάστημα Leonidas στην αρχή της οδού Κολοκοτρώνη. Αν θες ποιο πολλές λεπτομέρειες έγραψα το ακόλουθο post: Προεκλογικές αφίσες: η συζήτηση με τον κύριο Μπόζο.

Μακάρι οι προθέσεις σου να είναι πράγματι αγνές, συγνώμη που κρατάω σχεδόν δογματικά μία επιφύλαξη και μακάρι να σε αδικώ, και ποιο πολύ μακάρι να καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά πράγματα που συναντάμε όλη την ώρα. Προσωπικά μέρα με την μέρα γίνομαι όλο και ποιο πολύ ένας deceived citizen.

Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

Αν και έχει περάσει καιρός....
Μαλλον το συγκεκριμένο Blog αν και προσπαθούσε να μας πει ότι δεν έχει καμια κομματική ταυτότητα, φαίνεται εν τέλει τουλάχιστον παροπιδικό και δεξιό. Δεξιό ως προς την γενικότερη αντίληψη και όχι μόνο την κομματική.
Ξεκινώντας από το αρχικό σχόλιο περί ΗΣΑΠ, θα έπρεπε όλοι όσοι μένουν στην Κηφισία να γνωρίζουν ότι υπάρχει υπόγεια διάβαση η οποία ενώνει ουσιαστικά την Κάτω Κηφισιά με το κέντρο της. Εξυπηρετεί την πρόσβαση στον σταθμό κυρίως από την στάση λεωφορείου ακριβώς κάτω από τον σταθμό αλλά και όλους τους κατοίκους της Νέας & Κάτω Κηφισιάς οι οποίοι δεν θέλουν να μπλέξουν στην κίνηση του κέντρου. Μετά από αρκετές πιέσεις και ειδικά μετα από παρεμβάσεις του κ. Μπόζου, εγκαταστήθηκε τελικά αναβατόριο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Όσον αφορά στα περί παροχής πλακάτ στους υποψηφίους από τον δήμαρχο κ. Χιωτάκη, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι η είδηση είναι παντελώς ψευδή. Ο κ. Χιωτάκης όχι μόνο δεν βοήθησε, από το πόστο πάντα της δημοτικής αρχής, την σωστή διεξαγωγή των τότε εκλογών, αλλά φρόντισε να χρησιμοποιήσει όλα τα δυνατά μέσα προς όφελος του. Σημαντικότερη τέτοιου είδους εκμετάλευση της θέσης του ήταν η προσληψη εποχιακών δημοτικών υπαλλήλων πριν τις εκλογές κυρίως από περιοχές παραδοσιακά "ταλαιπωρημένες" όπως οι εργατικές κατοικίες και πιο ασήμαντη είναι η αθέτηση της υπόσχεσης προς συγκεκριμένα τον κ. Μπόζο για παροχή μικροφωνικής εγκατάστασης στην τελευταια προεκλογική ομιλία... Ο καθένας λοιπόν πάλεψε με όσα μέσα μπορούσε να διαθέσει. Ναι όντως ο κ. Μπόζος γέμισε την Κηφισία με αφίσες (όπως ακριβώς και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι) χρησιμοποιόντας συνεργείο 2 ή 3 πιτσιρικάδων. Δεν πλήρωσε επαγγελματίες να του κάνουν αφισοκόληση και λογικό είναι να υστερούν σε αισθητική τουλάχιστον στο στήσιμο τους από αυτές του κ. Χιωτάκη και του κ. Βάρσου. Συμφωνώ απόλυτα ότι θα πρεπει να σταματήσει το προεκλογικό τσίρκο που διαμορφώνεται κάθε φορά σε όλους τους δήμους.
Επίσης βλέπω ότι ο IOANNISK δηλώνει ότι σπάνια ψηφίζει. Μήπως δεν ασχολείται και αρκετά με τα κοινά (και όχι τα πολιτικά)της περιοχής στην οποία μένει? Μήπως θα έπρεπε πρωτού τοποθετηθεί ανοιχτά στο Blog του, να δει ποιος τουλάχιστον σε αυτόν τον Δήμο παλεύει για ένα καλύτερο περιβάλλον και για μια πιο ανθρώπινη ζωή?
Αυτά... Αν και έχει περάσει καιρός από τότε, το 3ο site που εμφανίζεται αν googliseis Μπόζος είναι το δικό σου. Και καλό είναι να υπάρξει και ένας αντίλογος στο παρεάκι σας που τα έχει βάλει με τον μοναδικό υποψήφιο δήμαρχο των τελευταίων χρόνων ο οποίος το μόνο που τον νοιάζει είναι να φτιάξει μια καλύτερη πόλη για όλους εσάς. Ούτε διαπλοκές, ούτε οικονομικές απολαβές ούτε μισόλογα.. (Για την ενημέρωση σας, ο κ. Μπόζος είναι ακόμα στα δικαστήρια ενάντίον της τεχνικής υπηρεσίας του Δ. Κηφισίας επειδή η καταγγελία του για την κατασκευή δρόμου 200 m στο τρίγωνο Φραγκοπούλου με 100πλάσιο τίμημα θεωρήθηκε συκοφαντική δυσφήμιση. Κάποιοι μας τα παίρνουν καθημερινά και εσείς δεν έχετε πάρει ακόμα μυρωδιά...)

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

@Ανώνυμος
Αν με διαβάσετε μετά από σχεδόν 15 χρόνια, από που και ως που το blog μου είναι Δεξιό;

Όσον αφορά τη γνώση μου τα πολιτικά της Κηφισιάς εκείνη την εποχή έχετε απόλυτο δίκαιο δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα.

Το ποστ μου είναι το παράπονο ενός απλού δημότη.