Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2006

Αυτός Μάλιστα!

Σήμερα έλαβα το εξής email από ένα φίλο:

“asxeto: den exw thlewrash spiti mou, out diabazw ellhnikes efhmerides kai genika exw xasei epafh me thn ellhniki epikairothta. Xtes to brady omos hmoun sth X kai eidame variete/eidhseis kai eida enan typo pou ypotithete einai nomarxhs sth thessaloniki kai legete psomiadhs....... kala milame epatha thn plaka mou...ti apitsefto ypokimeno, pws einai dynaton ena tetoio ektroma na exei bgei nomarxhs?”

Θεός; Τώρα βέβαια να αγνοεί την ύπαρξη του εμετού που ονομάζεται Ψωμιάδης παρά είναι hardcore ακόμα και για εμένα.

Η απάντηση μου ήταν:

“Ναι ο κύριος Ψωμιάδης...
Κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές με 52% από τον 1ο γύρο!!!

Ναζιστής, υπέρ-εθνικιστής, λαϊκιστής του κώλου, αγροίκος, άξεστος, χωρίς ίχνος παιδείας και τσίπας επάνω του. Κλασσικό πολιτικό προϊόν της συμπρωτεύουσας (Παπαθεμελής, Άνθιμος, Βενιζέλος κλπ)... Μία κλασική ατάκα του είναι «Έλληνας δεν γίνεσαι, γεννιέσαι».

Όπως μπορείς να φανταστείς είναι από τους ποιο προβεβλημένους της Ελληνικής TV. Το καλοκαίρι σε ένα καράβι τον είδα σε μία εκπομπή life & style να τραγουδάει Καρά σε prime time και φυσικά ήταν στο στοιχείο του: τα σκυλάδικα.

Είναι μπλεγμένος στο τελευταίο σκάνδαλο και φυσικά θα κερδίσει άνετα τις εκλογές.

Κατά τα άλλα μας φταίνε οι "Σιωνιστές" και οι Αμερικάνοι.”

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον ίδιο λόγο που ψηφίσανε τον Μπους κ τον Μπερλουσκόνι, ψηφίσανε κ τον Ψωμιάδη. Το γνωστό έλλειμμα της δημοκρατίας: πως θα γίνει να μην εκλέγονται μαλάκες. Άσε που νομίζω ότι όσο πάει κ χειροτερεύει η εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων σε όλο τον πρώτο κόσμο. Είναι ίσως που λείψανε οι κοινωνικοί αγώνες…κ ένας καλός λόγος για να αγωνιστείς.

ioannisk είπε...

zoi20
you got a point και εγώ πιστεύω πως οι πολιτικοί της εποχής μας είναι χειρότεροι από ότι παλιότερα, ίσως πάλι να έχουμε την τάση να ωραιοποιούμε το παρελθόν. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό και πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση δεν έχω απάντηση.

Από την άλλη ο Ψωμιάδης είναι χειρότερος από τους άλλους 2. Έχει όλα τα κακά τους (και είναι υπερβολικά πολλά) αλλά ο Ψωμιάδης έχει τάσεις ναζισμού. Στην Ιταλία θα τον σύγκρινα ποιο πολύ με τον Bossi. Το χειρότερο είναι πως και στις ΗΠΑ και στην Ιταλία υπάρχει ένας άλλος κόσμος που τους “πολεμάει” στην Ελλάδα ο αντίστοιχος κόσμος είναι σχεδόν ανύπαρκτος.

Σύγκριση Ψωμιάδη και Vlams Block μπορούμε να κάνουμε;

Τι ακριβώς εννοείς με έλλειμμα δημοκρατίας; Εγώ το ξέρω σαν κατηγορία ενάντια της επιτροπής που δεν εκλέγεται άμεσα.

J. είπε...

"Παρακαλούνται οι κύριοι ψηφοφόροι να αφήνουν τα στρινγκ τους στη γκαρνταρόμπα. Ευχαριστώ".

Ανώνυμος είπε...

κουμπαράκι κουμπαράκι
για τον θρόνο το'χτισα
του γκουβέρνου το τσαρδάκι
όμως δεν τ΄απόκτησα

Στου Μαξίμου τα γραφεία
όσοι και να μπήκανε
βρήκαν δόξες μεγαλεία
μα λαό δεν βρήκανε

Μόνο κει στη Σαλονίκη
είχαν ντόμπρα τη ψυχή
και μας βγάλανε νομάρχη
του λαού ένα παιδί

Όλων έψαχνε τα ρούχα
για να βρει το ροζ βρακί
"που φοράνε όλοι οι χέστες
κι ούλοι οι κομπλεξικοί".

Chica griega είπε...

Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα είναι ότι ο λαός ψηφίζει εν αγνοία του. Βλέπει μια αφίσα, διαβάζει (αν μπει στον κόπο)ένα φυλλάδιο γεμάτο ψεύτικες υποσχέσεις, γεμίζει τα εγκεφαλικά του κύτταρα με άχρηστες εικόνες που βλέπει στην TV και νομίζει ότι γνωρίζει την πολιτική πραγματικότητα...ενώ στην ουσία το μόνο που γνωρίζει είναι ότι αν ψηφίσει τον κουμπάρο της νύφης του φίλου του γιού του πεθερού κτλ...θα καταφέρει με ρουσφέτια να διεκδικήσει μια θεσούλα ή οτιδήποτε που δεν θα κατάφερνε με άλλο τρόπο...classic greek way...αυτό που πιστεύω είναι ότι ο όρος ηθική έχει πλέον εκλείψει από τα δρώμενα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι"...για επισημάνει και τον πλέον διαδεδομένο ελληνικό "παρτακισμό"!

Ecumene είπε...

O Παλιολογος εκανε τις δηλωσεις
γιατι ηταν σε πολιορκία....


Ο Ψωμιαδης απο ποιον πολιορκειται;;..

:)

Δες αυτα τα 2

http://www.youtube.com/watch?v=MgiFvmGRdDQ&eurl=

το δευτερο σατιρικο..

http://www.youtube.com/watch?v=f5_TEuncEGE&eurl=

Ανώνυμος είπε...

Ναζιστής ε? Δεν ξέρω ένας απλός μπουζουκόβιος βλάκας μου κάνει. Να μου πεις κάτι τέτοιοι αποτελούν πάντα τη βάση των ολοκληρωτικών συστημάτων. Κ μείς όχι μόνο δεν τον αφήσαμε στη βάση αλλά τον κάναμε κ νομάρχη.
Είπαμε, τα κακά της έμμεσης δημοκρατίας...αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση

ioannisk είπε...

@Johny B.Good
Αυτό με τα στριγκάκια πρέπει να είναι κάποιο επεισόδιο που έχω χάσει.

@καπιταλιστικο κουμμουνι
Σου προτείνω να μελοποιήσεις το ποιηματάκι σου και να το βγάλεις σε CD. Είναι άπαιχτο θα λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα :)))

@Chica griega
Αν έχουν έτσι τα πράγματα τότε η κατάσταση είναι τραγική. Και πολύ φοβάμαι πως ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πράγματι δεν ξέρει τι ψηφίζει. Θα διαφωνήσω με το “εν αγνοία του”, ξέρει ποιο κόμμα ψηφίζει αλλά δεν ξέρει τι ψηφίζει.

@ergo
Ο Ψωμιάδης πολιορκείται από τον ναρκισσισμό του και την αυταρέσκεια του. Άλλο αν θέλει να πείσει τους ψηφοφόρους του ότι πολιορκείται από διάφορους που θέλουν το καλό του επειδή αυτός είναι ένας σωτήρας: Ο Ψωμιάδης στα σημερινά news: Aλαζονική απάντηση Ψωμιάδη

@zoi20
Μάλλον υπερβάλω με το ναζιστής, ναι όντως είναι βλάκας αλλά με τάσεις ναζισμού, εμ βλάκας είναι. Σε αυτό το θέμα πιστεύω πως η άμεση δημοκρατία είναι χειρότερη, μπορείς να δεις τι γίνεται στην Ελβετία με τα δημοψηφίσματα.

bidibis είπε...

πανίκα θεε πάρε την παε


Ανεξαρτησία στη σαλλλονίκη τωρα


Και πες σε παρακλώ την εργοτελίνα να σταματήσει να γράφει για το ισλάμ. Σε λίγο θα με κάνει να πιστέυω οτι είναι μπαοκτσού

ioannisk είπε...

Badly ευχαρίστως να προσπαθήσω να επαναφέρω στην τάξη την ergo αλλά είναι κρητικιά και θα με βαρέσει…

Ergo σταμάτα να γράφεις για το Ισλάμ! Γράψε κάτι που να περιγράφει την ένδοξη ιστορία των κιτρινόμαυρων, δηλαδή της ΑΕΚ :)))